NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

Ainamuoti Korupanta Leonora

69.00€

Ainamuoti
Siro ja juhlava hatuke, jonka kiinnitys pannalla. Hatuketta voi helposti liikuttaa pannassa haluttuun kohtaan tai sen voi poistaa kokonaan. Hatuke on kauniisti muotoiltua sinamay-luonnonkuitua ja se sopii loistavasti niin kesällä kuin talvellakin pidettäviin juhliin. Laaja värivalikoima!

Valmistettu käsityönä Tampereella. Materaalit tilattu juhlahatukkeiden huippumaasta, Englannista. 

Materiaali: Sinamay-luonnonkuitu, sulat ja ohut metallipanta

Tilatessa voit valita lähemmäksi osuvan värin ja tarkentaa haluamasi väri (värin nimi/numero) tilauksen lisätiedoissa. Jos haluat, voimme lähettää muutaman materiaalipalasen värimalliksi.

Mikäli tilaamasi tuotetta haluamassasi värivaihtoehdossa ei löydy valmiina varastostamme, on toimitusaika noin 1-2 viikkoa.
Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.

Hei, kiitos kysymyksestäsi ja mielenkiinnostasi tuotteitamme kohtaan. Tätä hatuketta on saatavilla niin keskisinisenä, tummansinisenä kuin vaaleansinisenäkin. Voit kertoa väritoiveestasi tarkemmin tilauksen lisätietokentässä, niin otamme sen huomioon tuotetta valmistettaessa. Toivottavasti saamme palvella Sinua päähineasioissa. Ystävällisesti, Hanna, Ainamuoti / hattu.fi
Kysy tästä tuotteesta
  • 0 Arvostelua