NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

Ainamuoti Henna Villakangas

79.00€

Ainamuoti

Lämmin kotimainen villakangaspäähine. Kaunis lippismalli runsaammalla kuvulla jokapäiväiseen käyttöön. Lakissa takana miellyttävä kuminauha.

Hyvät värivaihtoehdot!

Koot: S, M, L, XL ja XXL

Vuori: 100% puuvilla

Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.

Hei, kiitos kysymyksestäsi ja mielenkiinnostasi tuotteitamme kohtaan. Grafiitinharmaa on tummempi. Toivottavasti saamme palvella Sinua päähineasioissa. Ystävällisesti, Hanna Ainamuoti / hattu.fi

Hei, kiitos kysymyksestäsi. L-koko on ihan hyvä 59cm kokoiseen päähän. Tilauksen yhteydessä kannattaa mainita mitattu päänkoko sentteinä, joten voimme varmistaa tuotteen sopivuuden. Vanhasta päähineestä ei välttämättä kannata katsoa kokomerkintää. Toivottavasti saamme palvella Sinua päähineasioissa. Ystävällisesti, Hanna Ainamuoti / hattu.fi
Kysy tästä tuotteesta
  • 7 Arvostelua
E - 3

Good quality and nice looking!

Rated by SZ

Aivan upea hattu, palvelu hyvä ja joustava. Olen aikaisemminkin ostanut hatun, tästä kivijalka liikkeestä.

Rated by Asiakas 22136

Hyvä tuote ja nopea toimitus

Rated by Mopsi

Laadukas ja tyylikäs päähine!

Rated by sipa

Tarpeeksi tilava lipallinen lakki. Hyvä tumma viininpunainen väri ja kotimaista tuotantoa. Jos haluat hyvän lakin kannattaa tilata.

Rated by Maritta S.

Hyvä laatu. Nopea toimitus.

Rated by Asiakas 23515

Aika hyvät olivat

Rated by HK