NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

Ainamuoti Iida

79.00€

Ainamuoti

Ihanan runsas ja näyttävä lippismalli, jonka kupuosassa mukavasti muotoiltavuutta.
(Tämä Iida on Janni-lippistä runsaampi niin kuvultaa että lipaltaan. Jannissa korvalaput, tässä ei) 

Värivaihtoehdot: ruskea, punainen, grafiitinharmaa ja musta
Koot: 57-63cm 
(Myös muita koko-ja värivaihtoehtoja voimme mahdollisuuksien mukaan erillisestä tilauksesta valmistaa. Kerro meille toiveesi vaikka sähköpostitse tai puhelimitse. Päähineestä, joka valmistetaan asiakkaan erillisen toiveen mukaisesti, tästä tuotekuvauksesta poikkeavasta päähinevaihtoehdosta, veloitamme n.+20%. )

Valmistettu ammattitaidolla Tampereella

Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.

Hei, kiitos kysymyksestäsi. Mukava, kun olet löytänyt kotimaisen päähineiden nettikauppamme. Helpoiten saat kokosi selville mittaamalla pääsi ympärysmitan pehmeällä mittanauhalla. Mitta otetaan siitä kohtaa, johon päähine asettuu, eli otsalta, korvan yläpuolelta, takaraivolle ja toisen korvan yläpuolelta takaisin otsalle. Voit myös ottaa mitan narun avulla, ja sen jälkeen ottaa mitan mittanauhalla tai vaikka viivoittimella. Huomioithan, että kova mittanauha ei asetu tasaisesti pään ympäri, joten se ei ole hyvä mittausväline. Toivottavasti saamme palvella Sinua päähineasioissa. Ystävällisesti, Hanna / Ainamuoti / Hattu.fi

Hei, Kiitos kysymyksestäsi ja mielenkiinnostasi. Meiltä löytyy kiva hieman meleerattu vihreä villakangas, jonka sävy melko lähellä sammaleenvihreätä. Mielellämme valmistamme siitä Sinulle Iida-päähineen. Hintaa tällaiselle vihreälle Iida-päähineelle tulisi 82€. Toivottavasti saamme palvella Sinua. Ystävällisesti, Hanna Ainamuoti / hattu.fi
Kysy tästä tuotteesta
  • 4 Arvostelua
V - K - 3

Erittäin hyvä laatu, loistava asiakaspalvelu ja nopea toimitus!

Rated by Asiakas 23547

Laadukas ja lämmin hattu.

Rated by AS

Olen ostokseen oikein tyytyväinen ja hinta sopiva

Rated by Auli V.

Täydellinen valinta syksyyn ja talveen - tilaa hiuksille, yltää korville, laadukasta työtä ja materiaalia !

Rated by eija h.