NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

Ainamuoti Jaffa

99.00€

Ainamuoti

Näyttävä lippis todella runsaalla muotoiltavalla kiilapohjalla. Persoonalliseen pukeutumiseen tällainen huikea lippismalli.

Valmistettu ammattitaidolla Tampereella. Valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Koot (päänympärys): S, M, L, XL ja XXL

Värivaihtoehdot: musta ja harmaa

Materiaali: 80% villa ja 20% polyester
Vuori: puuvilla/polyester

Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.
  • 3 Arvostelua

Tosi upeat lippikset! Ny apple pie tyylinen hattu oli John Lennonilla imaginessa. harmaa kesäksi,musta taveksi. Otin hieman liian suuren koon,mutta perinteisellä Suurenlamman,Pula ajan lehtipoika,hakaneulalla koon saa penennettyä. Malli on kiva olen joskus ollut oppilasvaihdossa paikassa jossa isoja baretteja/baskereita käytettiin.(vuoristotykistö) tämä jotenkin rauhanomaisempi,ei väki tuijota niin pitkään. サウリ Sauri

Rated by SS

Hyvin ja toiveiden mukaan Tehty... No, tuntuu ehkä hieman suurelta, mutta luulen, että se johtuu tästä mallista, kun ei ole kokemusta.... Hyvä Ostos ja Palvelu !! Kiitos...!

Rated by Jaffa

Hattu oli juuri sellainen kuin pitikin. Yksi idea olisi, että tehkää Jaffa mallista myös kesäkeleille sopivalla kankaalla hattu ja väri valikoimaa voisi laajentaa.

Rated by Reima M.