NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

Stetson Bucket Cotton Twill

49.00€

Stetson
Rento, melko matalakupuinen, puuvillakalastaja lomalle ja auringon suojaksi. Tämä laadukas Stetsonin perus"Kalastajanhattu" käy niin naiselle kuin miehellekin. 

Värit: musta, sininen, punainen ja vihreä
Koot: S, M, L ja XL

Materiaali:100 % puuvilla
Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.

Hei, kiitos kysymyksestäsi. Kyllä löytyy isojakin kokoja moneen eri malliseen päähineeseen, myös kalastajahattu-malleihin. Tällä hetkellä näissä XXL kokoa saatavilla: Stetson Bucket Delave https://www.hattu.fi/stetson-bucket-delave-p-2259.html Ainamuoti Pouta Cord https://www.hattu.fi/ainamuoti-pouta-cord-p-3102.html Keväällä täydentyvät ja uudistuvat Tilauksen yhteydessä kannattaa mainita mitattu päänkoko sentteinä. Toivottavasti saamme palvella Sinua päähineasioissa. Ystävällisesti, Hanna / Ainamuoti / Hattu.fi
Kysy tästä tuotteesta
  • 0 Arvostelua
C - 1