NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

Ainamuoti Henna Pellava

79.00€

Ainamuoti

Laajakupuinen lipallinen päähine.

Materiaali 100% pellava*, puuvillavuori.

Värit: pellavan väri, valkoinen, harmaa, punainen ja musta. Saatavilla myös (keski)ruskea * jonka materiaali pellavankaltainen luonnonkuitu Ramie

Koot: S, M, L, XL ja XXL
Koko on joustava takana olevan kuminauhan vuoksi.

Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.
  • 5 Arvostelua
V - B - 4

Tämä oli erinomainen ostos! Halusin juuri tämän mallisen hatun ja kun se löytyi vielä kotimaisena tuotteena, odotukset olivat korkealla, ja ne myös täyttyivät! On saanut jo kehuja tyylikkyydestäänkin!

Rated by MK

Hieno materiaali, hyvä malli, koko kuten ilmoitettu. Loistava ostos! Hyvä ja nopea palvelu, suosittelen!

Rated by ao

Tiedottaminen toimi erittäin hyvin ja nopeasti esim hattua ei juuri silloin ollut kokoani. Hatun valmistaminen ja toimitus oli erittäin ripeää. Olen kaikkeen hyvin tyytyväinen ja hattu on juuri sellainen mitä olen kauan etsinyt. Mikä parasta, että tuote on suomalaista käsityötä parhaimmillaan. Kiitos ihanasta hatusta????.

Rated by MN

Erittäin laadukas ja mukava päähine

Rated by sipa

Ihanat hatut, sopivat hyvin päähän. Seuraavalla kerralla valitsen jonkun värikkäämmän hatun vaihtoehdoista. Pellavahattu erityisen ihana.

Rated by Mokkihullu12