NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

KN Kesähattu leveällä lierillä

45.00€

KN-collection

Näyttävä kesäinen lierihattu leveällä lierillä. Hattu on valmistettu nauhasta, jossa eri sävyjä. Suojaa hyvin auringolta.

Materiaali 100% polyesteriä.

Värivaihtoehdot: ruskea

Koko noin 57-58 cm 
Voit ilmoittaa tilauksen lisätiedoissa pääsi koon senttimetreinä, jotta voimme tarkastaa koon sopivuuden.  Pystymme vaikuttamaan kokoon jonkin verran sekä pienentävästi että suurentavasti.

Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.
  • 3 Arvostelua
V - A - 2

Tilasin ensin mustan hatun ja ihastuin siihen niin kovasti, että tilasin myös ruskean samanlaisen. Hatut ovat kauniita, leveät lierit suojaavat hyvin auringolta ja ovat helposti taivuteltavissa. Hatut on saaneet kehuja. Pidän niistä kovasti, olen pitänyt molempia päivittäin ja voin lämpimästi suositella niitä!!

Rated by Inka Lehtonen

Erittäin tyylikäs kesähattu, joka sopii vaatetukseni murrettuun värimaailmaan.

Rated by Kirsi K.

Tämä olisi täydellinen hattu auringolta suojaamaan, jos tätä saisi eri kokoisina tai kokoa voisi säätää. Itselleni oli harmillisesti liian iso.

Rated by HL