NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

Länsilakki Kippari Musta

72.00€

Länsilakki Ky

Kotimainen musta "Laivurin lakki". Kangas miellyttävää melton-villakangasta, päähineen nyörit ja koristenauhat ovat myös mustat. Lakki on erittäin käyttökelpoinen, vaikka ei omistaisi venettä.
 

Koot: 54 - 64cm

Valmistettu Suomessa, Porissa

Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.

Hei, kiitos kysymyksestäsi. Niin kuin monia päähineitä, niin myös tätä Länsilakin Kipparia, ei voi vesipestä. Vain pesu tetrakloorieteenillä on sallittu. Pesumerkki ympyrä jonka sisällä P-kirjain.

Hei, kiitos kysymyksestäsi. Kyllä, myös tummansininen vaihtoehto on saatavilla. Toivottavasti saamme palvella Sinua. Kyseinen tuote löytyy täältä: https://www.hattu.fi/kipparilakki-p-551.html Ystävällisesti, Hanna hattu.fi
Kysy tästä tuotteesta
  • 6 Arvostelua
G - 2

Tämä on oivallinen lakki, lämmin ja lujatekoinen ja tarpeeksi rock kelvatakseen juhlakäyttöönkin niin miehelle kuin naisellekin. Huushollissa on ollut yksi tällainen jo yli kymmenen vuotta, edelleen kovassa käytössä niin töissä kuin pesun jälkeen aina kaupungillakin. Toinen, uudempi, on ollut pääasiassa työkäytössä, ja nyt tilasimme vielä yhden erikseen kaupunkikäyttöä varten.

Rated by Katriina

Ihan huippu. Lakin saaja tykkäsi kovasti. Koko oli just sopiva. Mitattiin vain pään ympärys ja se oli siinä.

Rated by ST

90-vuotiaalle isälleni täydellinen lakki, materiaali hyvä ja työn jäljessä ei mitään moitittavaa.

Rated by Hilkka H.

Erinomainen ripeä toimitus ja 91 vuotias sai lempi lakkinsa !

Rated by Ritva Olsoni

Mainio, juuri sopiva. Tulen käyttämään.

Rated by Margareth H.

Erittäin laadukas. Kiitos. Saaja oli suu messingillä! ????

Rated by Raija T.