NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

Kopka Clochard Hat

49.00€

Kopka

Upea muotoiltava hattu-uutuus! Keski-Euroopassa tosi suosittu. Ihanan pehmeä ja laadukas materiaali paksumpaa 100% villaa. Tätä nerokasta mallia voidaan pitää esim. niin pienilierisenä tasakupuisempana tai pyöreäkupuisena knalli-päähineenä kuin kellomallisenakin. Mukana tulee pieni vihkonen eri vaihtoehdoista.  

Koko: One Size (noin. 56 - 58 cm)
Venyttämällä saamme helposti myös kokoon 59. Ilmoita tilauksessasi mikäli tarvitsee venyttää.

Jäljellä enää värivaihtoehdot: musta ja oranssi

 

Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.

Kiitos kysymyksestäsi ja mielenkiinnostasi tuotteitamme kohtaan. Valitettavasti tätä tuotetta ei ole enää tulossa lisää. Enää jäljellä värivaihtoehdot musta sekä oranssi. Toivottavasti mieleinen päähine löytyy. Ystävällisesti, Hanna / Hattu.fi
Kysy tästä tuotteesta
  • 3 Arvostelua
mlä

Rento, lämmin joka paikan hattu. Muotoilu tuotti aluksi vaikeuksia, sinnikkäästi yrittäen onnistuin lopulta.

Rated by Tarja Haapluoto

Ihana hattu! Kiitos! Tämä sopii täydellisesti tarkoitukseeni! On edustava muttei tärkeilevä! Lämmin! Hauska! Naisellinen tai hassu. Ihan miten vaan.

Rated by Sanna Lahti

Hattu on just mun hattuni! Voin käyttää sitä monella tavoin! Pidän siitä todella paljon! Kiitos!

Rated by Sanna L.