Kopka Clochard Hat | www.hattu.fi
Arvostelujen keskiarvo 9 arvostelu(a)

Versatile and stylish. Love it.

Annettu arvostelu Arvostelija Karin S.

Tilaaminen ja maksaminen oli helppoa ja lähetys tuli perille ripeästi. Kopka Clochard mahtui kirjekuoreen ja postiluukusta sisään, koska hattu oli hyvin muotoiltavissa ja vastasi nettisivujen kuvia. En yleensä osta vaatteita sovittamatta, kuten netin kautta, mutta nyt näemmä kannatti.

Annettu arvostelu Arvostelija Päivi H. Helsinki

Erittäin hyvä asiakaspalvelu ja laadukas tuote. Erityiskiitos siitä, miten ennen ostosta minua palveltiin. Annoin vain sähköpostitse tiedot millaista hattua etsin ja heti löytyi tämä. Samoin sulkivat reilusti ne hatut pois, jotka eivät kokonsa puolesta olisi sopineet. Asiakaspalvelu siis täysi 10!

Annettu arvostelu Arvostelija Jenny R.

Kiitos nopeasta postituksesta!

Annettu arvostelu Arvostelija LL

Hanna ja Kalevi, hei. Ostamaani keltaiseen Kopka Clochard Hat -hattuun olen erittäin tyytyväinen. Kun vain tulisi kunnon talvi ja pakkasta, se pääsisi oikeuksiinsa. Ensin alkuun ihmettelin hattu kädessäni, että miten tästä saa päähineen. Kyllähän se yrityksen ja erehdyksen kautta onnistui. Ja lopulta keksin, miten kehitellään lierit pääkopan ympärille. Samalla se myös pieneni sopivan kokoiseksi. Olin jo kauan miettinyt hatun hankkimista. Aikaisemmat lierilliset olin jostain syystä hävittänyt ja olin nyt siinä tilanteessa, että lierillinen hattu pitää löytää. Ehkä vähän ohuemmasta huovasta ja vaalea vanhanruusun punainen olisi sopiva. Terveisin Liisa Ollaranta

Annettu arvostelu Arvostelija Liisa O.

Hauska hattu, jonka lieriä voi asetella haluamallaan tavalla. Monta ihanaa väriä teki valinnasta vaikean. Minä valitsin pirteän oranssin, jonka sävy on hyvä.

Annettu arvostelu Arvostelija Jaana K.

Ihana hattu! Kiitos! Tämä sopii täydellisesti tarkoitukseeni! On edustava muttei tärkeilevä! Lämmin! Hauska! Naisellinen tai hassu. Ihan miten vaan.

Annettu arvostelu Arvostelija Sanna Lahti

Hattu on just mun hattuni! Voin käyttää sitä monella tavoin! Pidän siitä todella paljon! Kiitos!

Annettu arvostelu Arvostelija Sanna L.

Rento, lämmin joka paikan hattu. Muotoilu tuotti aluksi vaikeuksia, sinnikkäästi yrittäen onnistuin lopulta.

Annettu arvostelu Arvostelija Tarja Haapluoto
Hakutulokset:

Pikahaku
KN Stella Cotone
KN Stella Cotone
59.00€
29.00€
Me Hyväksymme
Jaa tuote
Jaa Digg Jaa sähköpostitse. Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä