NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

Kopka Roll Up Beret Merinovilla

59.00€

Kopka

Ihana muodikas baskeriuutuus kivalla reunalla, jota voi rullata, taittaa tai tietysti pitää sellaisenaan. On monia tapoja käyttää tätä päähinettä! 
Todella runsas värivalikoima.

Koko: One size
Laadukkaille baskereille tyypilliseen tapaan päähineen voi helposti venyttää oikeaan kokoon. Tämä laadukas baskeri kestää erittäin runsastakin venytystä! Mikäli haluat, että venytämme baskerin sinulle valmiiksi sopivaan/haluttuun kokoon, laita koko tilaus-/asiakastietoihisi, kiitos. Tätä voi venyttää myös käsien välissä tai vaikka polvea apuna käyttäen.

Materiaali: 100 % merinovilla

Värit: punainen, lila (tumma violetti), vihreä, terra, tummanruskea, ruskea,  harmaa meleerattu, vaaleanpunainen (melko kirkas sävy), valkoinen, musta, keltainen, viininpunainen, kanerva, camel, tummansininen (yönsininen), vaaleansininen, farkkusininen, sähkönsininen

KATSO STYLISTIN VIDEO TUOTTEESTA

Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.

Hei, kiitos kysymyksestäsi. Saimme juuri vahvistuksen valmistajalta, että tämänkin tuotteen materiaali on Euroopassa valmistettua mulesing-vapaata merinovillaa. Toivottavasti saamme palvella Sinua päähineasioissa. Ystävällisesti, Hanna Hattu.fi
Kysy tästä tuotteesta
  • 4 Arvostelua
Kopka ltk

Tämä kauppa ei petä koskaan. Toimitus on nopea ja hattu laadukas, lämmin ja pehmeä. Merino ei kutita ja hattu ei purista. Tähän kauppaan palaan usein "löytämään uusia suosikkejani". Suosittelen lämpimästi!

Rated by KaisaL

Oikein ihana hattu. Suosittelen! Nopea toimitus.

Rated by Hattupää

Hyvä ostos, väri hyvä, lämmin ja istuva

Rated by Hilkka Z.

Kaunis väri, lämmin ja hyvin istuva

Rated by Hilkka Z.