NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

Laulhére Heritage Baskeri 9.5

78.00€

Laulhère


Erittäin laadukas perinteinen vuoritettu ranskalainen baskeri erinomaisella istuvuudella. Upea laatu: korkealaatuinen tiivis villamateriaali, jonka teflon-käsittely tekee tuotteesta täysin vedenpitävän ja likaa hylkivän. 

Tämän baskerin halkaisija on 9.5 tuumaa (pienempi kuin esim. valikoimistamme löytyvä Super Baskeri).

Valmistettu Ranskassa!

Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.

Hei, kiitos kysymyksestäsi. Juu toki; Käyttämättömillä tuotteilla on lakisääteinen 14 päivän vaihto-oikeus. Toivottavasti saamme palvella Sinua päähieasioissa. Ystävällisesti, Hanna / Hattu.fi
Kysy tästä tuotteesta
  • 6 Arvostelua
1 - lattiataso

Nopea toimitus. Laatu vastasi hyvin odotuksia eli hieno baskeri.

Rated by PS

Tuli just sopivan kokoinen päähine kertaheitolla. Tyylikkään ja laadukkaan oloinen päähine. Kuvissa tosin näyttää vähän "muhkeammalta" kuin todellisuudessa. Todellisuudessa hattu on melko lättänä. Mutta olen kuitenkin tyytyväinen ostokseeni. Nopea toimitus.

Rated by Baskeriherra

Laadukas ja hyvä baskeri.

Rated by Asiakas 21667

Erittäin laadukkaan oloinen.

Rated by Mikko N.

Erinomainen tuote eikä liian iso ulkomitoiltaan. Nopeasti perillä!

Rated by Asiakas 23354

Erittäin laadukkaan oloinen.

Rated by Mikko N.