NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

Länsilakki Kesä-Kippari Musta

72.00€

Länsilakki Ky

Klassikko kipparilakki kevyemmästä materiaalista.  
Materiaali: 55% polyester ja 45% villa
Valmistettu Suomessa.

Koot: 54 - 64cm

Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.
  • 1 Arvostelu
2-9

Hei, olen käyttänyt Kippari-lakkia jo pitkään. Muistaakseni ensimmäisen Svetkov-nimellä ja olikohan se Fredriksonin valmistama hankin vuonna 1988. Nykyinen Länsilakin valmistama lakki on kulunut ja uutta olen etsinyt aina asioidessani ostoskeskuksissa eri tavarataloista. Harmikseni mistään en etsimääni löytynyt. Oletin että lakin valmistus oli lopetettu. Onneksi kuitenkin omatoiminen nettiselailu vei minut Hattu.fi sivustolle, josta saatoin tehdä tilaukseni ja iloita löydöstäni. Harmi vain, että lakkia ei valmisteta paksummalla kankaalla, jollaista oli käytetty vanhassa lakissani. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen uuteen lakkiini. Tavaratalojen myyjät, joilta Länsilakin malleja tiedustelin kertoivat vain, että kyseistä tuotetta Kippari-lakkia heillä ei ole. Ihmettelen, että eivät maininneet mitään verkkokaupasta.

Rated by Jussi