NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

Länsilakki Kippari tummansininen

72.00€

Länsilakki Ky

"Laivurin lakki", kangas on melton-villakangasta, päähineen nyörit ja koristenauhat ovat mustat. Lakki on erittäin käyttökelpoinen, vaikka ei omistaisi venettä.

Koot: 54-64cm

Valmistettu Suomessa, Porissa.

Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.

Hei, kiitos kysymyksestäsi. Tämän tuotteen materiaali on villakangas Meltonia. Jotkut käyttävät tätä ympärivuoden, mutta on tarjolla myös kevyempää kangasta oleva Kipparilakki "Kesä Kippari". Toivottavasti mieleinen päähine löytyy. Ystävällisesti, Hanna hattu.fi

Hei, kiitos kysymyksestäsi. Varmasti eri valmistajilla on eri kankaat ja niiden paksuudet, mutta tämä meidän valikoimissamme oleva kotimainen Länsilakin valmistama villakangas Kippari on sitä samaa mitä on viimeiset pari vuosikymmentä ollut eli materiaali on Melton-laatua. Ihan mukavan ja sopivan paksu tähän päähineeseen. Toivottavasti saamme palvella Teitä päähineasioissa. Ystävällisesti, Hanna hattu.fi
Kysy tästä tuotteesta
  • 8 Arvostelua
1 - 34

Pappa oli tyytyväinen.Tuote erinomainen Avainlipun arvoinen

Rated by Jonne

Palvelu hyvä Lakin laatu hyvä Ongelma oli, että oli jonkin verran liian suuri. Oma moka. Pään ympärysmitta 58,5. Joskus 58 nroiset ovat vähän tiukkoja. Ajattelin ottaa 59 että pysyy päässä vähän puhurissakin Saimaalla. No tällä valmistajalla oli vähän väljempi toleranssi. Valmistajilla näkyy olevan hieman vaihtelua näissä. Samanhan tiedämme kengissä. Tilaan teiltä 58 jossain vaiheessa ennen kesää.

Rated by Esko A.

Tilaus sujui mutkattomasti ja tuote toimitettiin nopeasti. Olen tilaamaani lakkiin erittäin tyytyväinen muutaman viikon käyttökokemuksella. Plussaa on tietenkin kotimaisuus. (Tosin nykyään se, että on valmistettu Suomessa ei enää takaa laatua monenkaan tuotteen kohdalla, mutta tämä lakki tuntuu ja näyttää laadukkaalta.) Kiitokset olette ansainneet!

Rated by Taina

Huippu kipparilakki. Tyylikäs ja rento. Sopii pidettäväksi niin maalla, kuin merellä.

Rated by Asiakas 21361

Todella hieno lakki

Rated by Asiakas 22775

Tilaus ja toimitus onnistui kiitettävästi, tuotekin on erinomainen

Rated by Marko

Kippari-lakki oli täydellinen, laadukas valmistumislahja nuorelle innokkaalle purjehtijalle. Koko vastasi hyvin ylioppilashatusta vakoiltua kokoa.

Rated by TP

Kipparihattu oli laadukas ja käy monenlaisten asujen kanssa.

Rated by Asiakas 13841