Pietamo | www.hattu.fi
Pietamo on vuonna 2016 perustettu tamperelainen vaatemerkki. Valikoimiin kuuluvat uniikit vaatteet ja asusteet. www.hattu.fi:stä löytyvät esim. rusettipipot sekä hupputuubit. Pietamo valmistaa ja suunniteelee mallistonsa itse, joten Pietamon tuotteet ovat taatusti kotimaisia ja suomalaisena käsityönä valmistettuja. Kankaissa suositaan suomalaista suunnittelua ja valmistuksessa mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti tuotettuja kankaita. Pietamo tarjoaa omaleimaista tyyliä, sekä persoonallisia tuotteita. Toiminta on läpinäkyvää, eettistä, iloista ja rentoa. Tuotteiden tuotantoerät ovat pieniä. Periaatteisiin kuuluu mahdollisimman ekologinen tuotanto. Pyrkimyksenä on, että kaikki hyllyssä oleva tavara löytää ostajan ja hukkaeriä tulee mahdollisimman vähän. Malliston tuotteet halutaan pitää sellaisena, että ne kestävät aikaa ja ilahduttavat käyttäjäänsä vuodesta toiseen.
Hupputuubi, mustavalkoinen

Upea, miellyttävä ja hyvänäköinen huppumalli. Valmistettu Suomessa! 

Tyylikäs, lämmin ja käytännöllinen hupputuubi jonka toinen puoli on mustaa merinovilla interlock neulosta ja toinen mustavalkokuviollista jämäkkää polyesteritrikoota. Huppua voi käyttää kumminpäin vain. Huivi menee kaksi kertaa kaulan ympäri. Hupun korkeus n. 50 cm ja huivin ympärysmitta on n. 142 cm. Materiaalit:
100 % merinovilla
96 % polyesteri 4 % spandex Pesu 30 asteessa pesukoneen villapesu ohjelmalla tai käsin.…

Merinovilla Turbaani

Ihana kotimainen uutuus!

Hyvännäköinen, muodikas ja miellyttävä turbaani. Kaunis turbaani on yksinkertaista kotimaista merinovilla interlock neulosta. Merinovilla ei kutita. Pesu 30 pesukoneen villapesuohjelmalla tai käsin, ei rumpukuivausta, kahden pisteen silitys.

Värivaihtoehdot: musta ja harmaa  One size, reilu koko (n.57-62 cm)…

Merinovillainen Rusettipipo, Musta/harmaa

Tämä ihana pipo on kaksinkertaista kotimaista merinovilla-interlock neulosta. Iso rusetti ja yläsaumassa kaunis rypytys.  Materiaali: 100% merinovilla (Merinovilla ei kutita) Pesu 30 asteessa pesukoneen villapesuohjelmalla tai käsin, ei rumpukuivausta, kahden pisteen silitys. Pipon materiaali on hyvin joustavaa.
Koot:
M (noin 54 - 57 cm)
XL (noin 58 - 61 cm)  …

Rusettipipo Geometria


Kaunis ja muodikas rusettipipo. Kaksinkertainen trikoo. Iso mustavalkoinen rusetti liikuteltavissa haluttuun kohtaan. Yläsaumassa kaunis rypytys. Kotimainen tuote! Valmistettu ammattitaidolla Tampereella.
  Materiaali: 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania.Pesu 40 asteessa nurinpäin käännettynä, ei rumpukuivausta, yhden pisteen silitys.


Ihanat raikkaat värivaihtoehdot:
turkoosi, roosa, fuksia, keltainen(okra) ja oranssi

Koot: M (noin 55-57 cm) ja XL (noin 58-61 cm)  …

Rusettipipo lila-musta


Kaunis ja muodikas rusettipipo. Kaksinkertainen trikoo. Iso rusetti liikuteltavissa haluttuun kohtaan. Yläsaumassa kaunis rypytys. Kotimainen tuote! Valmistettu ammattitaidolla Tampereella.
  Materiaali: 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania.Pesu 40 asteessa nurinpäin käännettynä, ei rumpukuivausta, yhden pisteen silitys.

Koot: M (noin 55-57 cm) ja XL (noin 58-61 cm)  …

Rusettipipo musta-harmaa


Kaunis ja muodikas rusettipipo. Kaksinkertainen trikoo. Iso rusetti liikuteltavissa haluttuun kohtaan. Yläsaumassa kaunis rypytys. Kotimainen tuote! Valmistettu ammattitaidolla Tampereella.   Materiaali: 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania.Pesu 40 asteessa nurinpäin käännettynä, ei rumpukuivausta, yhden pisteen silitys.

Koot: M (noin 55 - 57 cm) ja XL (noin 58 - 61 cm)  …

Rusettipipo puna-musta


Kaunis ja muodikas rusettipipo. Kaksinkertainen trikoo. Iso rusetti liikuteltavissa haluttuun kohtaan. Yläsaumassa kaunis rypytys. Kotimainen tuote! Valmistettu ammattitaidolla Tampereella. Materiaali: 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Pesu 40 asteessa nurinpäin käännettynä, ei rumpukuivausta, yhden pisteen silitys.

Koot: M (noin 55-57 cm) ja XL (noin 58-61 cm)  …

Hakutulokset: