NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

Kelsilammas Aviator musta

174.00€

100% leikattua lampaanturkista. Muodikas muotoilu ja hyvä istuvuus. Lämmin ja karkottaa kosteuden. Korvaläpät voidaan kiinnittää ylös, taakse tai alas kiinnitysnauhoilla. Käsintehty. 

Paras hattu talviulkoiluun! 

Väri: harmaa turkisosa ja musta nahka

Tämä lampaannahkahattu on valmistettu kaksipuolisesta irlantilaisesta lampaannahasta. Ulkopinta on kestävää napanahkaa ja sisäpuoli on pehmeää ja lämmintä lampaanturkista. Lampaanturkis on yksi luonnon lämpimimmistä eristeistä. Sen luonnollinen hengittävä nahka ja villa pitää sinut lämpimänä, mutta ei hikisenä. Klassisen muotoilun ansiosta tätä hattua voidaan käyttää monella tapaa pysyen aina tyylikkäänä ja lämpimänä. Lämpimät korvaläpät voidaan solmia leuan alta, hatun päälle tai niskan taakse.
Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.

Hei, tästä päähineestä saatavilla koot S-XXXL. Tilauksen yhteyteen on hyvä laittaa vielä mitattu päänkoko, joten voimme tarkastaa lähetettävän päähineen todellisen koon sopivuuden. Toivottavasti saamme palvella Sinua. Ystävällisesti, Hanna Hattu.fi

Hei, kiitos kysymyksestäsi ja mielenkiinnostasi tuotteitamme kohtaan. Kyllä, turkislakin on hyvä olla reilu jotta se on miellyttävä ja lämmin. Varmastikin juuri tuo koko XL on ihan hyvä 59 kokoiseen päähän. Tilauksen yhteydessä kannattaa ehdottomasti mainita mitattu päänkoko sentteinä, jotta voimme varmistaa päähineen sopivuuden. Toivottavasti saamme palvella Sinua päähineasioissa. Ystävällisesti, Hanna / Hattu.fi

Hei, kiitos kysymyksestäsi ja mielenkiinnostasi tuotteitamme kohtaan. Toki voi riittää koon 62cm Kelsilammas Aviator kokoon 60cm, mutta toki 63cm:n päähinekin on varmasti ihan ok. Ainakin päähineen sisälle jää hyvin kylmältä eristävää ilmaa silti vaikka päähine vuosien saatossa jonkin verran kutistuisikin. Toki tilauksen yhteydessä kannattaa aina mainta ( joko Lisätietoja- tai päänkoko -kentässä) mitattu päänkoko sentteinä, niin osaamme varmista tuotteen sopivuuden. Käyttämättömällä tuotteella on vaihto/palautusoikeus, aivan niin kuin Suomessa kuluttajille kuuluukin. Toivottavasti saamme palvella Sinua päähineasioissa. Ystävällisesti, Hanna Hattu.fi
Kysy tästä tuotteesta
  • 17 Arvostelua
V - F

Tilasin lammasturkiksesta tehdyn karvalakin. Kerrankin karvahattu jossa pää ei kutise. Vielä on kesäkelejä mutta hattu on varmasti lämmin myös talvella.

Rated by Ike 55

Paras talvihattu tähän mennessä. Tosi lämmin, mukava ja löytyi iso kokokin. Erinomainen hinta/laatu- suhde. Suosittelen lämpimästi!

Rated by Vesa Vauhkonen

Erinomainen ja laadukas tuote, hyvä palvelu!

Rated by KK

Ei mitään moitittavaa, tyytyväinen olen ollut. Viime vuonna hankkimani Kelsilammas Aviator on vastaava ruskea kokoa L, nyt tilaamani musta on kokoa XL, joka on hieman löysempi kuin koko L. Lämmin ja hiostamaton lakki.

Rated by Vesa H

Paras talvihattuni tähän ikään (68 v) mennessä.

Rated by Vesa V.

Tilaamani hattu oli vielä hienompi kuin kuvassa ja mieluinen lahja puolisolle. Kiitos!

Rated by Joululahjashoppailija

Uudenvuoden aattona pakkasta 15 ast. ja Kelsilammas lakki päähän ja ulos. olen erittäin tyytyväinen ostokseeni sillä nyt ei päätä palele, todella hyvä kotimainen ostos.

Rated by Matti Vantaa

Hyvälaatuinen. Lahjan saanut tykkäsi ja arvosti. Kokokin oli sopiva.

Rated by Sari H.

-paras hattu, minkä olen koskaan omistanut; hyvännäköinen, sekä lämmin! -hinta oli kyllä kova, mutta tuolla pärjää pitkään -pääni koko 60cm, otin 63cm:n koon, mikä ei ole pakkaskelissä liian iso

Rated by harsko

Tilasin lakin lahjaksi. Mitat vastasivat kerrottua ja lakki oli täydellinen lahja. Kiitos myös nopeasta toimituksesta????

Rated by Tanja R.

Hyvä ostos, pää pysyy varmasti lämpimänä.

Rated by Jussi T.

Hyvä hattu, lämmitti hyvin, heti tilauksen jälkeen pakkanen laski. Hattu istuu hyvin päähän ja suojaa myös niskan. Lämmin eikä ole hiostava.

Rated by KT

Kaikin puolin odotuksia vastaava tuote. Laadukas, miellyttävä käyttää ja lämmin. Myös omasta mielestäni tyylikäs, mutta tämä tietysti makuasia. Ainut "negatiivinen" asia pitää antaa tuosta kokomäärittelystä. L koko sanoo että sopii 59-60 cm päähän. Itse mittasin pääni kooksi 59 cm ja hattu istuu nippa nappa minulle. Sanoisin, että 60 cm päähän tämä ei kyllä enää mene ja jos pystyisin itse ottamaan hitusen isomman hatun, niin ottaisin sellaisen. Ei muutakuin kohti tuiskuja!

Rated by Tatu

Kiitos arvostelustasi ja asiakaspalautteestasi. Käyttämättömän tuotteen voi toki vaihtaa, jos esim koko on koettu pieneksi.
- Admin

Erittäin laadukas ja lämmin hattu.

Rated by Dontsa

Oikein mukava, päähän sopiva ja lämmin hattu.

Rated by Kristian

Hieno siisti päähine, lahjan saaja piti siitä. Päähine on myös lämmin, testasin kovilla pakkasilla.

Rated by Päivi M.

Erittäin hyvä pilkillä! Mukava pitää ja ei päätä palele. Hyvä ostos. Suosittelen!

Rated by Esko