NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

Kelsilammas Aviator ruskea

174.00€

100% leikkattua lampaanturkista. Muodikas muotoilu ja hyvä istuvuus. Lämmin ja karkottaa kosteuden. Korvaläpät voidaan kiinnittää ylös, taakse tai alas kiinnitysnauhoilla. Käsintehty. 

Paras hattu talviulkoiluun!

Väri: ruskea

Tämä lampaannahkahattu on valmistettu kaksipuolisesta irlantilaisesta lampaannahasta. Ulkopinta on kestävää napanahkaa ja sisäpuoli on pehmeää ja lämmintä lampaanturkista. Lampaanturkis on yksi luonnon lämpimimmistä eristeistä, sen luonnollinen hengittävä nahka ja villa pitää sinut lämpimänä mutta ei hikisenä. Klassisen muotoilun ansiosta tätä hattua voidaan käyttää monella tapaa, mutta pysyt aina tyylikkäänä ja lämpimänä. Lämpimät korvaläpät voidaan solmia leuan alta, hatun päälle tai niskan taakse.
Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.

Hei, saimme lisää tätä suosittua talvipäähinettä. Turkislakki saa olla mielellään runsaampi kuin esimerkiksi muut päähineet. Tilauksen yhteydessä kannattaa mainita mitatut päänkoot. Tuolloin pysytymme lähettämään ne parhaiten sopivat kappaleet. Toivottavasti saamme palvella teitä päähineasioissa. Ystävällisesti, Hanna hattu.fi

Hei, kiitos kysymyksistäsi. Pahoitteluni etten ennättänytkään vastaamaan jo eilen. Malli on melko syvä, koska niskaan ja korville tuleva osa on reilu, joten luulen mallin sopivan ihan hyvin myös sinulle. Jos teet pian tialusken, niin se kerkee vielä tämän päivän lähetyksiin ja hyvin todennäköisesti sinulle ihan hyvissä ajoin. Toivottavasti saamme palvella Sinua. Ystävällisesti, Hanna hattu.fi
Kysy tästä tuotteesta
  • 19 Arvostelua
M - 12

Loistotuote, kevyt, lämmin. komea, pehmeä, kerrassaan suositeltava mainio karvahattu. Nopea toimitus ja sopiva hinnaltaan. 10+

Rated by Timo Pulliainen

Ostin Kelsilamman Aviatorin mihelleni joululahjaksi ja hän pitää siitä kovasti. On lämmin, mutta ei hiosta. Hyvä ostos!

Rated by Arja Loijas

Tilasin joululahjaksi miehelleni. On tykännyt erittäin paljon ja oikein odottaa ulos lähtemistä, että saa laittaa lakin päähän.

Rated by Satu K.

Hieno, laadukas ja erittäin lämmin -- ollut mukana jå lapissa ja tulee olemaan kylmillä säillä merellä.

Rated by CT

Tilasin joululahjaksi miehelleni. On tykännyt erittäin paljon ja oikein odottaa ulos lähtemistä, että saa laittaa lakin päähän.

Rated by Satu K.

Hei! Tilasin lahjaksi miehelleni, hän on ollut erittäin tyytyväinen. Loistava hattu todella lämmin ja pitää tuulen poissa. Tyylikkään näköinen ja ammattitaidolla valmistettu??☺️ Kiitos nopeasta toimituksesta!

Rated by Anne

on lämmin hattu

Rated by hattu

Olen tyytyväinen ostokseeni. Hattu on todella lämmin ja upea. Toimitus oli nopea.

Rated by Jukka Sämpi

Tilasin miehelleni hatun ja tuote oli erittäin mieluinen, hyvin tehty, hyvännäköinen ja lämmin talven pakkasille.

Rated by Jatta

Pehmeä ja lämmin hattu. Koko oli juuri sopiva kun mittasin pään ympäryksen ennen tilausta.

Rated by Akkeri

Aviator kelsilammas talvipäähine (karvalakki) on yksi parhaista ostoksistani, lämmin, hyvin tehty ja sopivan kokoinen.

Rated by Vesa

Iloitsen suuresti teiltä ostamastani talvihatusta. Se on juuri sopivan kokoinen, erittäin lämmin ja miellyttävä käyttää. Sekä valmistustapa että käyttömateriaalit ovat huippulaatua. Lämmin kiitos!

Rated by Reino

Erittäin laadukas, juuri sitä mitä odotimme!

Rated by Asiakas 22049

Laadukas lampaankarvahattu, lahjaksi ostettu ja käyttöön tuli. On lämpöinen, ei hiosta. Erityiskiitos kaupalle supernopeasta toimituksesta, tilasin perjantaina ja hattu oli jo maanantaina perillä

Rated by Satu

Hyvä on. Testattu merenjäällä tuulessa ja lumisateessa!

Rated by JS

Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni - se on hyvännäköinen ja erittäin lämmin. Pitäisin sitä useamminkin, mutta ei meinaa tulla kunnon pakkasia. Vaihtokin isompaan kävi sujuvasti. Suosittelen sekä karvalakkia että yritystä - tästä ei tuote eikä palvelu parane.

Rated by Seppowaari

Laadukas ja tyylikäs! Suosittelen.

Rated by PS

Kelsilammas Aviator -karvalakki oli juuri niin hieno kuin kuvasta näyttikin ja koko oli täsmälleen se, mitä mittauksen perusteella pitikin olla. Aivan mainio tuote, uusi lempilakki????

Rated by Tuula L.

Kelsilammas Aviator -karvalakki oli juuri niin hieno kuin kuvasta näyttikin ja koko oli täsmälleen se, mitä mittauksen perusteella pitikin olla. Aivan mainio tuote, uusi lempilakki????

Rated by Tuula L.