www.hattu.fi

Kyllä, sinä voit vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuotteet. Vaihto-/palautus tulee tehdä 15 vuorokauden kuluessa siitä, kun vastaanotit lähetyksen. (esim. joululahjaksi tilattuihin tuotteisiin toki joustamme.)

Palauttamisesta ei aiheudu sinulle kustannuksia, kun toimit alla olevien ohjeiden mukaisesti ja lähetät palautuksen mahdollisimman nopeasti, viimeistään 15 vuorokauden kuluessa siitä, kun vastaanotit lähetyksen.

Huom! Tuotteen tulee olla käyttämätön ja siisti. Tuotteen tulee olla uutta vastaavassa kunnossa. Mahdolliset tuote- ja hintalaput tulee olla yhä paikallaan kiinni tuotteessa.

Toimi näin:

Pakkaa tuotteet siististi kuljetuksen kestävään pakettiin. Paras olisi pakata tuote siihen samaan pakettiin, jossa lähetyksen vastaanotit. Jotta meille palautuva tuote voidaan laittaa takaisin myyntiin, tuote tulee pakata pakkaukseen yhtä ilmavasti ja paperoituna (huom. päähineen sisälle tukipaperi, jos tuotteessa oli sellainen vastaanottaessasi. Emme hyvitä asiakkaan itse hankkimia pakkausmateriaaleja, kuten esimerkiksi Postissa myynnissä olevia pusseja/laatikoita.

Liitä lähetykseen mukaan vapaamuotoinen kirjelmä.
Kirjelmästä tulee käydä ilmi:
 - nimesi ja tilausnumero
 - vaihdon/palautuksen syy (jotta voimme jatkossa palvella paremmin)
 - tieto minkä tuotteen, värin ja koon haluaisit tilalle
 - Mikäli palautat tuotteen, muista antaa meille tilinumerosi,
    jotta voimme hyvittää tiliäsi heti, kun saamme palatuksesi meille käsiteltäväksemme.

Jos tilauksesi on toimitettu sinulle Postitse, lähetä myös asiakaspalautus Postin kautta. Jos tilauksesi on toimitettu sinulle Matkahuollon kautta, voit lähettää asiakaspalautuksesi mielellään Postitse tai tietenkin myös Matkahuollon kautta. 

Vaihdosta/palautuksesta aiheutuvista toimituskuluista vastaamme me, kun palautus on tehty 15 vuorokauden kuluessa vastaanottamisesta ja näitä ehtoja noudattaen.

Posti

Mikäli palautat tuotteita Postin kautta, kirjoita paketin päälle seuraavat tiedot: 

Asiakaspalautus
asiakaspalautustunnus
625426
www.hattu.fi / Ainamuoti
Kuninkaankatu 19 B 21
33210 TAMPERE

ja/tai ilmoita tiskillä sopimustunnus
 625426.

Mikäli paketin kyljessä on muitakin osoitetietoja, sotke ne. Muista pyytää asiakaspalautuksesta kuitti. Posti kuljettaa asiakaspalautuksia 4-15 vuorokautta. Käsittelemme palautuksen heti sen saavuttua meille.

Matkahuolto

Matkahuolto ja sen toimipisteet hoitavat pakkauskortin puolestasi. Älä siis kirjoita pakkaukseen mitään. Kerro tiskillä palautustunnus 9522075. Matkahuolto kuljettaa palautuksia 1-4 vuorokautta ja saat palautuksesta aina halutessasi seurantatunnuksen. Muista pyytää kuitti. Käsittelemme palautuksen heti sen meille saavutua.

Palautuksen hyväksymisen ehdot

Tuotteen tulee olla myyntikelpoinen. Sen tulee siis olla käyttämätön ja siisti. Voit tietenkin sovittaa tuotteita kotonasi omassa rauhassasi, mutta niiden tulee olla ”sovituskoppireissua” vastaavassa kunnossa. Mikäli näin ei ole, tuotteeseen on tarttunut hajua, tuote on likainen, käytetyn oloinen, ryttyinen, menettänyt mallinsa tai siinä on esimerkiksi: hikeä, tahroja tai paljon eläinten karvoja, meillä on oikeus olla maksamatta tuotteesta täyttä hyvitystä.

Yhden tilauksen palautettavat tuotteet tulee palauttaa yhdellä kertaa yhtenä asiakaspalautuslähetyksenä. Mikäli asiakas tekee yhteen tilaukseen peräkkäisiä palautuksia, ylimääräiset toimituskulut veloitetaan asiakkaalta täysimääräisenä.

Silloin tällöin meillä voi olla ilmaisen toimituksen raja eli esimerkiksi "Ilmainen toimitus, mikäli tilaat XX eurolla tuotteita". Jos asiakas tilaa XX eurolla ja saa ilmaisen toimituksen mutta palauttaakin tuotteita niin, että asiakkaalle jäävien tuotteiden summa jää alle tuon XX euromäärän, vähennetään palautuksesta postimaksun verran.  

Yhteydenotto / tilauksen peruutusilmoitus

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole ihmeessä meihin yhteydessä. Autamme mielellämme. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse osoitteesta info@hattu.fi . Muista kertoa nimesi ja tilausnumerosi, mikäli asia koskee olemassa olevaa tilausta. Voit myös soittaa meille Tampereen myymälämme aukioloaikojen puitteissa numeroon 03 2226843. 

Huom!

Mikäli asiakas jättää posti-/bussiennakolla toimitetun paketin noutamatta, asiakkaalle ei jatkossa toimiteta tilauksia posti-/bussiennakolla vaan esim. niin, että asiakas maksaa tilauksensa meille ennakkoon tilisiirtona. 

Normaalihintaisen tuotteen voi vaihtaa lisäkuluitta kerran. Mikäli kertaalleen vaihdettu tuote palautetaan, toimituskuluja ei hyvitetä.