NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

Stetson Army Cap Gosper musta

39.00€

Stetson
Nuorekas sporttinen vapaa-ajanlippis. Laadukas Stetsonin kesäpäähine. 

Materiaali: 100% puuvilla,  UV 40 + protection

 koot: S, M, L, XL ja XXL
Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.
  • 4 Arvostelua
1 - 47

Ihanhyvä lippis minulle. Ainoa moite tulee siitä, että sen lippiksen kokoa on säädetty yksinomaisesti ympärysmitalla ja S- koon lakin päällinen on tehty isompaan kokoon passeliksi.

Rated by Kari S.

Kaupankäynti sujuvaa ja tuote vastasi odotuksiani.toimitus oli ripeä.

Rated by Risto L.

Oma pää taitaa jäädä vähän kokojen väliin, kun L on aika napakka ja XL jo todella löysä. Ilmoitetut koot ovat tosiaan aika reiluja, minulla on useampi 61-koon hattu ja XL-Gosperin ja pääni väliin mahtui kolme sormea päällekkäin. Vaihto kuitenkin onnistui helposti, nopeasti ja ilman lisäkustannuksia! Laadukkaan tuntuinen ja näköinen hattu, joka kuitenkin hillittynä lippiksenä välttää ylimääräiset katseet. Pesulappu pyytää valitettavasti käsinpesua, mutta en tiedä mistä kaikesta tässä pitäisi luopua, että konepesu onnistuisi. Siitä tähti pois. Sain tämän lokakuussa, että valitettavasti en ole päässyt vielä kentälle testaamaan. Olen kyllä ihaillut sitä päässäni sisätiloissa, kun en muuhun pysty.

Rated by Tällä kertaa Sepi

Hyvin istuva hattu isoon päähän ( 62 ). Lippa saisi olla leveämpi eikä ilmeisesti samaa kokoa kuin pienempikokoisissa.

Rated by K. Kalliomäki