NYT! Toimitusmaksu 0€ kun tilaat yli 100 eurolla. (Suomeen Postitse toimitettaville tilauksille. Ei koske kotiinkuljetusta).

Olemme pyrkineet saamaan tuotteet näkymään kuvissa mahdollisimman tarkasti ja vastaamaan todellista. Huomathan, että kuvien todellinen väri voi kuitenkin poiketa hieman valaistuksesta tai vaikka näytönasetuksista johtuen.

Stetson Wool Kent korvalapuilla

69.00€

Stetson

Nyt saatavilla korvalapullinen Stetson Wool Kent!

Hyvä perinteinen malli muodikkaalla pienemmällä lipalla ja korvalapuilla. 

Materiaali: 70% villaa ja 30% polyamidia
Korvalappujen materiaali miellyttävä fleese
vuori: miellyttävää 100% puuvillaa 

Valmistettu Bulgariassa.

Näet ajankohtaisen koko-/värivaihtoehto saatavuuden alasvetovalikosta.

Hei, kiitos kysymyksestäsi ja mielenkiinnostasi tuotteitamme kohtaan. Kyllä, tässä Stetson Wool Kent korvalapuilla - päähineessä on vuori, joka on miellyttävää 100% puuvillaa. Kiitos huomiostasi. Tämä tieto on nyt lisätty myuös tuotetietoihin. Toivottavasti saamme palvella Sinua päähineasioissa. Ystävällisesti, Hanna / Hattu.fi
Kysy tästä tuotteesta
  • 3 Arvostelua
G - 3

Annoin tuotteen lahjaksi puolisolleni ja oli hyvä valinta: tyylikäs ja laadukas! Nopea toimitus ja hyvin pakattu. Suosittelen mielelläni verkkokauppaa!

Rated by 49.-vuotishääpäivälahja

Hyvälaatuinen lätsä syys-/talvikeleille. Ruskea väri kuvioinnilla on juuri sopiva.

Rated by Pasi

Hattu kokoa 63 sopii päähäni, joka on kokoa 64. On ollut nyt pakkasilla lämmin ja mukava päässäni. Korvaläpät suojaavat korvia, mutta eivät korvaa erillisiä suojaimia, joissa on sanka pitämässä suojia paikoillaan. Hatussa olevat ovat kuitenkin kätevämpi pitää mukana, eivätkä haittaa mitenkään hatun sisään käännettyinä. Toimitus oli nopea ja sujuva.

Rated by liw