www.hattu.fi

Toimitusmaksu 0€

kun tilaat yli 80 eurolla.

(Suomeen toimitettaville tilauksille).

 

Maksutavat

www.hattu.fi - verkkokaupassa voidaan maksaa Paytrail Oyj:n tarjoamilla maksutavoilla, esimerkiksi: Nordean, Osuuspankkin, Danske Bankin, Säästöpankin, Oma Säästöpankin, POP Pankin, Aktian, Handelsbankenin, Ålandsbankenin, S-Pankin kautta. Tilauksen voi maksaa myös luottokortilla, Collector laskulla/osamaksulla ja PayPal:in kautta. Edellä mainitut maksutapavaihtoehdot tapahtuvat Paytrail-palvelun kautta.

Uutena maksutapana MobilePay -mobiilimaksu! Maksa puhelimellasi ilman, että sinun tarvitsee kaivaa maksukorttia tai verkkopankkitunnuksia. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail, valitse kassalla maksutavaksi Paytrail ja sen jälkeen MobilePay. Käyttääksesi MobilePay -maksutapaa, sinun tulee ladata ilmainen MobilePay -sovellus älypuhelimeesi.

 Suoritetaan hakua  

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com


Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio.) Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT (Suomeen)

Toimituskulut sisältävät posti-/matkahuolto- ja pakkauskulut. Toimituskulut näkyvät valittuasi ostoskorin toimitustavan. PayPalin kautta maksettaessa maksutapaveloitus tulee toimituskulujen lisäksi.

Toimitamme tilaukset Postin ja Matkahuollon toimituksina. Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat toimitustavat:

Posti  8 € 
Nouto lähimmästä postitoimipisteestä 1-3 arkipäivän toimitusajalla paketin lähettämisestä. Saat ilmoituksen tekstiviestitse paketin saapumisesta postitoimipaikkaasi. Voit myös hakea paketin postista lähetystunnuksella ilman saapumisilmoitusta. Lähetystunnuksen saat sähköpostitse, kun tilauksellesi on luotu lähetystunnus.

Matkahuolto  10 €
Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään toimipisteeseen.

PayPal:n kautta maksettaessa maksutapaveloitus on 0,15 €


Nouto myymälästämme  0 €  
Kun olemme ilmoittaneet tilauksesi odottavan Sinua toimipaikassamme, voit noutaa tilauksesi ilman toimituskuluja Tampereen myymälästämme.

Osoitteemme on:
www.hattu.fi / Ainamuoti
Kuninkaankatu 19 B 21
33210  TAMPERE

Ajankohtaiset aukioloaikamme ja tarkemmat saapumisohjeet löytyvät täältä: http://hattu.fi/yhteystietomme.php .


Toimitusmaksu Suomen ulkopuolelle: 
Eurooppa       15€
Muu maailma 25€

Kampanjat ym tarjoukset voivat muuttaa toimitusmaksuja.