Willi Hats Heaven | www.hattu.fi
Toimitusmaksu 0€, kun tilaat yli 50 eurolla. (Suomeen toimitettaville tilauksille)
Willi on ylellinen päähinemerkki, joka on saavuttanut suuren suosion ympäri maailman. Willi Hats Heaven on perustettu vuonna 1989 Puolassa. Nyt upeita Willi-päähineitä on myös Suomessa, www.hattu.fi :ssä. Willi Hats Heaven tuotemerkki perustuu naisten tarpeiden ymmärtämiseen ja kauneuden luomiseen. Willi luottaa klassiiseen tyyliin, erinomaiseen latuun ja upeisiin yksityiskohtiin. Willi Hats Heaven etsii jatkuvasti uusia ratkaisuja, muodikkaita ideoita ja omaperäisiä inspiraatioita. Huomio yksityiskohtiin voidaan nähdä jokaisessa kokoelmassa. Rohkea muotoilu, elävät värit, hienostuneet somisteet ovat Willi-päähineiden ominaispiirteitä. Willi Hats Heaven on ylpeä tuotteistaan, jotka sopivat joka tilanteeseen, nopeasti muuttuvaan ympäristöön ja nykyaikaisen naisten elämäntapaan. Willi-tuotteet ovat tarkoitettu vaativille asiakkaille, jotka arvostavat klassisen eleganssin ja uusimpien suuntausten yhdistelmää, korkeata laatua, ainutlaatuisuutta ja ennen kaikkea toimivuutta. Uusi mallisto on yllättävä, värikäs, täydennetty trendikkäillä koristeilla ja laajennettu rajoitetulla hattusarjoilla.
Willi Elva

Ihastuttava Willi Hats Heaven -päähine. Pieni, kauniisti kasvoja kehystävä lieri, moderni kupuosa ja mitä hienoin koristus sivulla. 

Värivaihtoehdot: musta,…

Willi Emir


Willi Hats Heaven -tuote Puolasta. Kaunis muotipäähine, jonka laatu ja työnjälki ovat huippuluokkaa. Runsas beanie-pipotyylinen luomus. Etuosassa kaunis laskostus ja…

Willi Enris

Kaunis päähine naiselle. Yksinkertaisen tyylikäs malli runsaalla ruusupuetuksella. Päähineen alareuna kehystää kauniisti kasvoja ja ylemmällä aaltoileva koristus tuo runsautta päähineeseen. …

Willi Fran

Ihastuttava vaaleanpunainen lasten pipo isolla tupsulla.

Materiaali: villa, Woolmark – Pure New Wool

Koko noin 52-54 cm…

Willi Misia

Ihastuttava lasten talvipäähine. Vaaleanpunainen villapipo jossa takana kaunis rusetti.

Koko noin 52cm…

Willi Sonya

Upea hattu! Ihana pehmeä miellyttävä materiaali. Kaunis lierin malli. Ihastuttava puetus sivulla.

Värivaihtoehdot: vaaleanruskea ja musta

One Size…

Willi Avast Beanie


Reilu ja muodikas beanie-tyylinen päähine. Pipo on villaton, joten ei kutita allergistakaan.  

Värivaihtoehdot: lila, ruskea ja viininpunainen(mustaharmaalla pohjalla punaisia…

Willi Luzma


Ihastuttava beanie-pipotyylinen päähine. Kauniit koristeet edessä ja takana upea laskostus; antaa takaraivolle kauniin muodon.

One Size (56-58cm)

Värivaihtoehdot:…

Willi Meda


Ihastuttava laadukas pipomainen päähine. Hieno koristelu sivulla ja takana kaunis laskostus, joka antaa takaraivolle kauniin muodon.

Värivaihtoehdot: punainen, vihreä,…

Willi Mestr


Muodikas kaksivärinen villaton baskeripäähine. Kaunis moderni malli. Valmistettu ammattitaidolla ja erinomaisella huolellisuudella Puolassa. 

Värivaihtoehdot: sininen, harmaa ja ruskea

Willi Kosmina Kukkabaskeri


Laadukas ja kaunis kukka-aiheella koristeltu villabaskeri.

Värivaihtoehdot: musta, punainen, puolukan punainen, persikka, ruskea, camel, malva(tumma lilansävy)

One Size…

Willi Finea


Baskerityyli on nyt muotia!

Moderni ja huippulaadukas hieman beanie-pipomainen baskeri. Todella hyvin päähän istuva ja monille kasvonpiirteille sopiva helppokäyttöinen…

Willi Penita

Kaunis baskerityylinen villapäähine, jossa runsas kukkakoriste ja hieman välkettä. Erittäin naisellinen ja laadukas malli. Takana miellyttävä kuminauha.

Värivaihtoehdot: kitti,…

Willi Tres

Tyylikäästi toispuoleinen, hienosti viimeistelty baskeri Puolasta. Sivulla rusettikoriste, jossa hieman kimalletta, takana miellyttävä kuminauha. Erittäin laadukas Woolmark-materiaali.

Värivaihtoehdot: musta,…

Willi Cosia lipallinen baskeri

Hyvälaatuinen villabaskeri lipalla ja kauniilla strassikoristeella. 

tällä hetkellä värivaihtoehdot: camel ja valkoinen

One size (n. 55-58cm, venyttämällä kokoon…

Willi Onia

Upea laadukas harmaa baskeri lipalla. Päähineessä vuori ja erittäin kaunis lintukoriste.

One size (56-58cm)

Materiaali: Woolmark 100% villa…

Willi Albia


Willi Hats Heaven -tuote Puolasta. Kaunis baskerimainen päähine jonkä laatu ja työnjälki huippuluokkaa. Etuosassa kaunis epäsymmetrinen laskostus ja takana miellyttävä…

Hakutulokset: