www.hattu.fi
TERVETULOA OSTOKSILLE PALVELEVAAN TUOTEVARASTOOMME
 
Olet sydämellisesti tervetullut tuotevarastoomme Tampereen keskustaan. Toimitiloissamme on työtilan ja varaston lisäksi myymälä-osio jossa esillä esimerkiksi näytteet suosituimmista tuotteistamme kauden ja/tai teeman mukaan. Rajoitetun myymälätilan vuoksi tuotteet ovat pääosin varaston puolella josta mielellämme haemme tuotteen/tuotteita sovitettavaksesi. Jotta sinulle ei tulisi turhaa reissua toimitiloihimme sekä säästääksesi arvokasta aikaasi, kannattaa soittaa tai lähettää sähköpostia ennen kuin tulet. Tarkastamme sitten että haluamasi tuote, haluamassasi koossa, varmasti löytyy varastostamme ja laitamme tuotteen/tuotteet valmiiksi sinua odottamaan. Mutta tokihan tuotevarastossamme sopii poiketa ihan ilmoittamattakin; tule vaikka vain sovittelemaan kauden parhaita päähineitä. Tervetuloa!
 
Mikäli sinulla on mielessäsi joku tietty päähine, etkä sitä nettikauppamme tuotevalikoimasta löytänyt, ota silti rohkeasti yhteyttä tai poikkea toimitiloissamme. Ehkäpä voimme haluamasi päähineen sinulle valmistaa tai vaihtoehtoisesti tiedämme mistä voisimme sen sinulle tilata. Palvelemme teitä parhaamme mukaan yli 60 vuoden päähinealan kokemuksella. Meiltä löydät päähän pistosi.

  
Yhteystietomme ja Myymälämme aukioloajat:  

www.hattu.fi / Ainamuoti / Hattumyynti
Kuninkaankatu 19 B 21   (2. kerros)
33210  TAMPERE
                                                                    
puh. (03) 222 6843
GSM: 050 5293185

info@hattu.fi

LY: FI02059129

 

 

    

  
Siirrymme syys/talvi-sesongin aukioloaikoihin
Palvelemme myymälässämme

ARKISIN           KLO 10 - 17

19.10.2019 alkaen myös
Lauantaisin klo: 10-15

webkauppa avoinna jokapäivä 24/7

Mikäli pääsisit myymäläämme esim. vasta aukioloaikamme jälkeen, soita ihmeessä. Jäämme/tulemme mielellämme asiakkaitamme palvelemaan, mikäli vain tiedämme, että joku on tulossa. :)

TERVETULOA!

 
 
www.ainamuoti.com

 

Kartta: 

                

 

Saapumisohjeita:
 

-  Auton saat mukavasti parkkiin kadunvarsipysäköintiin tai vaikka Finnpark Näsinkulman parkkitaloon entinen Anttilan Parkkitalo).
   Parkkitalon sisäänajo Satakunnankadun kautta Näsilinnankadulla olevasta rampista. Sisäänajo P-Näsinkulmaan: Näsilinnankatu 13. 
   Parkkitilaa on myös P-Frenckellissä (käynti esim. Frenckellinaukion kautta).  
   Myös Sokoksen tavaratalolla on parkkihalli.

 
-  Kuninkaankatu 19 sijaitsee kadun kävelykatuosuudella. Käynti B-rappuun Kultajousen vierestä.
 
-  Meille pääsee helposti. Soittamalla B-rapun alaovella olevaa summeria (summerissa teksti: HATTU.FI) avaamme sinulle oven.
   Toimitilamme ovat toisessa kerroksessa. Pääset meille hissillä tai nopeasti rappuja pitkin. Ovessa näetkin sitten jo logomme.
   Jos ovi ei ole valmiiksi auki, niin soita rohkeasti ovikelloa. Tervetuloa!